Багата се връща в октагона през март с нещо голямо

Най-добрият български ММА боец Благой Иванов най-вероятно ще се завърне в октагона за втория си мач от най-голямата организация в света UFC през март месец 2019 година. За това намекна боксьорът Би Джей Флорес, който публикува кратко видео в “Инстаграм” на сутрешен крос с Багата.

“Малко работа в ранното утро с шампиона Благой. Нещо голямо предстои през март”, каза Флорес, докато двамата тичат на лекоатлетическа писта.

Както е известно, все още предстои официално обявяване на втория двубой на Багата в UFC.  През юли той дебютира със загуба със съдийско решение от бившия шампион в тежка категория Жуниор дос Сантос, а впоследствие стана ясно, че е бил сериозно контузен.

Наскоро самият Иванов обясни, че очаква втората си битка в UFC в първите месеци на 2019-а, което се припокрива с предстоящото “нещо голямо през март”, обявено от Би Джей Флорес.

Благой Иванов е 15-и в ранглистата на тежка категория в UFC. През март месец ще има цели пет галавечери на организацията, като първата е на 3-и и е най-голяма - UFC 235, a останалите четири са от сериите Fight Night.