Албена Денкова: Филип Киркоров ме развълнува като ми заговори на български

снимка: Булфото

Албена Денкова даде ексклузивно интервю за предаването на bTV "Преди обед". Тя разказа за успехите, които постига в най-рейтинговото руско телевизионно шоу "Ледников период".

"С партньора ми Пьотър Кислов се разбираме страхотно, той е най-добрият. Имаме близки разбирания за много неща и това ни помага. Филип Киркоров пък е член на журито и за мое удоволствие много харесва това, което правя. Ужасно се развълнувах, когато ми заговори на български в руския праймтайм.

(Ето какво казва Киркоров на български: Възхитен съм от вашето творчество. Гордея се, че имам такава сънародничка).

Албена твърди, че Максим е доволен от партньорството й с Пьотър и не я ревнува. "Имаме си доверие и си помагаме взаимно, въпреки че на леда сме конкуренти. На него също му върви в избора на партньорки, но и аз не съм го ревнувала. Нормално е медиите да търсят нещо скандално и да вдигат шум. Максим дебюитира в киното и много се радвам за него, защото той отдавна мечтаеше за това", коментира Денкова.

Тя и Максим ще участват в откриването на зимните олимпийски игри в Сочи в началото на 2014 година. "Мисля, че можем да очакваме добър резултат от Сани Жекова, но като цяло зимните спортове са сложни и скъпи и няма да е лесно".

Албена сподели и как я е променило майчинството. "Отключи много различни качества у мен. Старая се да прекарвам колкото се може повече време с Дани, защото нищо не може да замени общуването с детето".