Зографски заби руса полякиня

Най-добрият български състезател по ски скокове Владимир Зографски забърса ново гадже. 23-годишният Влади заби млада полска журналистка. От известно време двамата са неразделни, а вече обявиха и публично връзката си.

Роденият в Самоков спортист е един от най-желаните ергени в ски скоковете. Въпреки че е висок едва 165 см, Зографски привлича мацките като магнит, пише "България днес". Последното му завоевание се нарича Агниешка Сковрон. Чаровната и винаги усмихната блондинка е само на 22 години. Двамата се запознали по време на интервю. Полякинята учи журналистика в университет в град Краков.

Самият Влади вече започна състезанията си от тазгодишното издание на Световната купа. Когато не пътува, той живее и тренира в Австрия. Затова се налага двамата често да общуват от разстояние в социалните мрежи или по телефона. Българинът обаче обмисля скоро да покани новата си половинка за съвместно съжителство. Зографски преживя тежка раздяла преди време. Той имаше любовен романс с българската лекоатлетка Веси Алинска, с която са израснали заедно в Самоков. Сега обаче и двамата се радват на нови гаджета.