Годеж с полско гадже е нежният допинг на Зографски (СНИМКИ)

Владимир Зографски зарадва цяла България след своя супер скок от нормалната шанца на Южна Корея. Момчето от Самоков завърши 14-и в крайното класиране и подобри националния ни рекорд до момента на форум от най-високия ранг - Олимпиадата.

Оказва се, че нашето момче е получило нежен допинг малко преди старта в ПьонгЧанг. Той се е сгодил с прелестната полякиня Агнешка Шковрон преди 30-ина дни. Двамата са заедно от малко над 2 години,а запознати свидетелстват, че любовта им е съшинска приказка. Полската чаровница е репортерка, която отива да вземе интервю от Влади през 2016. така стартира романсът помежду им.

Явно преди Олимпиадата Зографски най-после е решил д апредприеме важната крачка и да предложи брак на своята любима. Тя е приела, което е дало криле на българина за чудесния скок вчера.

От социалните мрежи е видимо, че Агнешка е сериозна опора на Владимир Зографски. Тя често публикува окуражаващи статуси за спортиста и показва, че държи на него, дори в тежките мигове и разочарования след слаби резултати.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА ВЛЮБЕНИТЕ ТУК И ТУК