Йешич: Целта беше да играем в Европа

снимка: БТА

Старши-треньорът на Литекс Миодраг Йешич остана доволен от представянето на неговите възпитаници в мача срещу Ботев (Пловдив), спечелен от ловчанлии с 3:0.

Благодарение на трите точки "оранжевите" окончателно приключиха битката си за място в топ 3, след като вече са с 5 точки пред Ботев, който има само един мач до края на сезона, и с 10 пред 5-ия Левски два кръга преди края.

"Доволен съм, че това, което исках, се получи. С ЦСКА играхме добре, но получихме първи гол, а след това и втори и червен картон. Честитя на момчетата победата и съм доволен от резултата", в типичен стил почна Йешич.

"Победата ни беше заслужена и трябва да продължим да играем по този начин. Ще видим на кое място ще завършим. Когато дойдох, се разбрахме с шефовете, че целта е Европа. Сега ще се опитаме да спечелим двата си мача до края - ако станем втори, добре, ако не -трети.

Имаме важен мач в Пловдив, а чак след това можем да говорим за плановете през лятото. Не трябват много футболисти, но има интерес към някои. Всичко зависи от това кои ще напуснат отбора", каза още Йешич след победата.