Гонзо отново облича екипа на Левски

снимка: Булфото

Бъдещият спортен директор на Левски Георги Иванов-Гонзо отново ще облече синята фланелка. Това ще стане в двубоя между 26-кратните шампиони на България и Лацио на 23 май.

Сблъсъкът е най-грандиозното събитие, с което ще бъде отбелязан вековният юбилей на клуба.

Новината, че Гонзо ще излезе на терена срещу Лацио бе обявена на официалния сайт на Фондация „Фонд 100 години Левски”. От организацията правят уточнението, че мачът не се явява бенефис на "синята" легенда. Идеята е именно Иванов да пренесе мъжеството, характерът и левскарският дух във втория век от историята на Левски.

В това отношение настоящият треньор на Черно море е истински пример и именно неговият характер го превърна в любимец на феновете на Левски.

Ето и съобщението на Фондация „Фонд 100 години Левски”:

Фондация „Фонд 100 години Левски” има удоволствието да ви съобщи, че в юбилейния мач срещу Лацио на терена със синия екип ще се появи един от легендарните футболисти на тима Георги Иванов – Гонзо.

Същевременно, за да избегнем спекулации по темата, уточняваме, че двубоят няма да бъде бенефис на този велик футболист в нашата история.

Участието на Гонзо ще бъде символ на нашите надежди за едно ново начало във втория век от историята на Левски, през който мъжеството, характерът и левскарският дух ще бъдат най-важните качества в синия отбор.