Як сексскандал разтресе Аржентина преди Световното

Пореден гаф е допуснал треньорът на Аржентина - Хорхе Сампаоли. Селекционерът на Меси и компания беше замесен в грандиозен секс скандал в родината си. По информация на журналиста Габриел Аниело от „Radio Mitre“ 58-годишният специалист е опитвал сексуално посегателство срещу готвачката в базата на националния отбор.

Аржентинската медия твърди, че президентът на футболната федерация на страната Клаудио Тапия е бил запознат със случая и е платил подкуп на жената, за да не бъде разпространен скандала в публичното пространство. Журналистът допълва, че заради поведението си Сампаоли ще бъде уволнен след Мондиал 2018.

Очакванията са били през уикенда полицията да проведе проучване по случая, тъй като няма официално постъпило оплакване срещу селекционера на „гаучосите“.

Пред вестник „Кларин“ бившият треньор на Севиля и националния отбор на Чили отрича обвиненията и заплаши, че ще даде под съд радиото и Габриел Аниело. Във Футболната асоциация на Аржентина също са бесни от появата на подобна новина, която определиха като фалшива и целяща да разруши атмосферата в представителния тим преди световното първенство в Русия.