(ВИДЕО) Фюри се гаври жестоко с Уайлдър из улиците на Лос Анджелис

Предстоящият идната нощ бой между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри е чакан от целия боксов свят. Битката между непобедените при най-тежките обещава да е зрелищна, а крайният изход е неясен. Екшънът в Лос Анджелис отдавна е презентиран от брифинги преди събитието. Снощи двамата бойци минаха кантара и после Циганския крал засипа с псувни и закани своя опонент. Уайлдър пък остана спокоен и криеше лицето си зад маска, наподобяваща филмовия герой Ханибал Лектър.

SPORTA.BG ЩЕ ПРОСЛЕДИ СБЛЪСЪКА НА ЖИВО И ЩЕ ПУСНЕ РАБОТЕЩИ ЛИНКОВЕ ЗА МАЧА ЧАСОВЕ ПРЕДИ СТАРТА, КОЙТО Е В НЕДЕЛЯ СУТРИНТА НАШЕ ВРЕМЕ!

Ексцентрикът Тайсън Фюри умее до съвършенство изкуството на провокацията. И го доказа дни преди боя. В момента в нета е истински хит клип, на който британецът обикаля из улиците на Лос Анджелис през деня. Той и антуражът му срещат случайни минувачи и ги питат познават ли Дионтей Уайлдър, чували ли с аизобщо това име. 

Над 90 процента от хората по улиците признават,ч е не знаят кой е Уайлдър и това доставя огромен кеф на Фюри и щабът му, които не спират да се гаврят с американския боксьор. Гледайте уникалното видео.