Венцислав Христов: Берое закъсня да ми предложи договор

снимка: beroe.bg

Голмайстор номер 1 на Берое Венцислав Христов заяви в интервю за вестник „Тема:Спорт“, че до известна степен е разочарован от забавеното предложение за нов договор от страна на ръководството на „заралии“.

По думите на нападателя, Берое е трябвало да му предложи нов договор още при завръщането му от Украйна, а не сега, когато може да подпише предварителен контракт с който и да е клуб и да напусне необезпокоявано Стара Загора през лятото. Именно след края на сезона националът ще стане свободен агент, освен ако не преподпише със „заралии“, но това на този етап изглежда малко вероятно.

Има голяма вероятност да остана в Берое до лятото. Зависи от много фак­тори. Това не е концерт по желание. Не мога да кажа, искам еди-къде си и хоп, там съм. От Берое има по-скоро запитване (за нов договор). За мен лично предложе­нието за нов договор трябваше да е през лятото, ко­гато се върнах от Украйна а не сега, след като съм сво­боден да подпиша предва­рителен контракт с всеки един отбор от 1 януари“, каза Христов, след което коментира евентуален интерес от страна на ЦСКА.

Това е било преди. Сега не знам нищо. Всичко това около интереса към мен съм го оставил на моя агент и ако има нещо конк­ретно и сериозно, той ще ми каже. Сега си почивам със семейството и гледам да си отдъхна най-вече психически. След Нова година вече ще има повече яснота относно моето бъдеще“, каза още Христов.