Стойчо Стоев няма да има проблем с феновете на Левски

снимка: Булфото

Председателят на Националния фенклуб на Левски Владимир Владимиров – Гугутката разкри в интервю за вестник „Меридиан Мач“, че не очаква новият треньор на „сините“ Стойчо Стоев да има проблеми с привържениците, каквито преживя колегата му Ивайло Петев.

Владимиров също така изрази огорчението си от поведението на Димитър Димитров – Херо, който отказа да поеме кормилото на „Герена“ за пореден път.

„Когато обичаш Левски, идваш и помагаш на клуба в труден момент. Така ги разбирам аз нещата. За мен не е нормално да се пишеш левскар и да отказваш десетки пъти на „сините". Нямам идея как са протекли преговорите меж­ду тях двамата, но трябва­ше да дойде, дори и с този потенциал и да се бори. Та­ка, както продължава да го прави Георги Иванов. Зато­ва му свалям шапка. Въпре­ки трудностите не се преда­ва пред нищо. Същият е и Даниел Боримиров. И двамата хвърляха обвинения един към друг в медиите, но накрая се обединиха в име­то на Левски", коментира Гугутката.

„Аз лично съм настроен добре към Стойчо Стоев, вярвам, че и повечето фенове са така. Ние искахме Станимир Стоилов или Димитър Ди­митров, но след като те продължават да отказват на Левски, не се сещам за други варианти. Така че сме длъжни да приемем това решение. Когато бе събле­чен Ивайло Петев, обстоя­телствата, цялата ситуация в клуба бе различна. Сега не очаквам нищо подобно да се случи", коментира още Владимиров.

„Изпращаме много тежка година, но въпреки труднос­тите смятам, че показахме, че когато сме заедно, мо­жем да излезем от всяка криза", завърши Гугутката.