В Берое недоволстват от съдията

снимка: beroe.bg

След края на срещата реванш от 1/8-финалите в турнира за Купата на България срещу „Лудогорец“ пред микрофона на beroe.tv застана Самир Аясс. Той отправи критики срещу съдията Станимир Ставров, който още в 14-ата минута изгони Валдемар Боровски и остави „заралии“ с човек по-малко.

"Мисля, че „Берое“ не сгреши. Почти нямахме шанс срещу този съдия. Видяхте вкараха ни ранен гол, червен картон, всяко спорно положение беше за тях. Надявахме се да вкараме изравнителен гол, но не се получи. Продължаваме, не ни е срам от тази загуба. Мисля, че се представихме достойно.

Имахме положения да вкараме гол. Все пак играхме срещу „Лудогорец“ на техния терен, тук не е лесно и не успяхме да вкараме“, каза Аясс, цитиран от официалния сайт на Берое.

Антон Огнянов също отчете факта, че поради ранно изгонване на Боровски, „заралии“ не са успели да разгърнат целия си потенциал срещу Лудогорец.

„Радвам се, че се завърнах в игра и че съм здрав. Хубчев ни поздрави за играта и духа срещу Лудогорец. Срещу Лудогорец с човек по-малко, мисля че играхме добре. Имахме пропуски, с които, ако бяхме вкарали можехме, да ги отстраним, но това, че играхме добре е по-важно.

Не сме подхождали с голям респект. Лошото е, че с останахме с човек по-малко рано. Видяхте, не се прибрахме, а атакувахме. Лудогорец по принцип е фаворит. Те са водещ отбор в момента в българското първенство”, каза той.