Уайлдър: Спокойно, бой срещу Джошуа ще има

Шампионът на WBC в тежката категория на професионалния бокс Дионтей Уайлдър обеща, че дългоочакваната обединителна битка с Антъни Джошуа ще се проведе, но трябва да мине време.

Бронзовият бомбардировач имаше нужда от скромните 137 секунди, за да нокаутира Доминик Бризил и да запази титлата си в събота.Сега пред американеца стои задачата да се разбере с Джошуа за евентуален обединяващ титлите двубой. Припомняме, че през последната година на няколко пъти се стигна до преговори, които обаче не доведоха до сблъсък между двамата.

"Най-хубавото нещо в случая е, че всички тези битки се обсъждат, вратите не са затворени, всички екипи, всички заинтеросовани страни разговарят и това е най-важното нещо.

Битката с Джошуа ще се проведе. Обещавам ви това. Бъдете търпеливи и ни дайте малко време, за да организираме срещата, така че всички ние да се облагодетелстваме от нея, а не само феновете.

Ние рискуваме живота си на ринга, така че искаме да сме сигурни, че ще получим възможно най-много пари. Дайте ни малко време, за да изгладим всички различия и вие ще разберете кога битката ще се проведе", каза Уайлдър.