Набитият Фюри: Само аркадата спаси Кобрата от як бой

Бившият претендент за световната титла на WBO в тежка категория – Хюи Фюри (21-2-0), е сигурен, че може да победи на ринга Кубрат Пулев. Братовчедът на Тайсън Фюри загуби от най-добрия ни боксьор в София миналия октомври.

„Битката с националния герой на България ме накара да изляза от зоната си на комфорт. Даде ми безценен опит. След като ми се отвори аркада от спаринг във втория рунд, мачът стана тотално различен. Нямах възможност да покажа на какво съм способен и да се концентрирам върху боя“, призна Хюи, цитиран от специализирания сайт Boec.bg.

„Получих страхотен опит на фона на този малшанс. Не можех да виждам. Докторът ми извика от ъгъла „давай само още един рунд“ и аз се хвърлих в бясна атака. Това ме измори много. Нямах нормален шанс в този мач, все още съм напълно уверен, че мога да победя Кубрат Пулев. Щях да го направя, ако не се беше отворила старата аркада“, сигурен е Фюри.

Британският боксьор коментира и мача си в събота срещу непобедения канадец Крис Норад (17-0):

„До сега не е опитвал вкуса на загубата и това му дава увереност. Ще трябва да му я избия! Винаги е добре да се биеш в своя град, предпоставка е да направиш страхотно шоу. Не се страхувам от най-големите мачове. Ще ме видите отново на какво съм способен тук в Манчестър и пак ще съм в сметките“, завърши Хюи Фюри.