Кубрат Пулев нокаутира Дину за втори път

Голямо успокоение за нашия топ боксьор Кубрат Пулев. Той записа победа и извън ринга над румънеца Богдан Дину. Двамата се биха на 23 март, а Кобрата надделя с нокаут. След срещата съперникът му подаде жалба в Атлетическата комисия на щата Калифорния заради нечист удар, който според него е повлиял на крайния резултат в срещата. 

Снощи в САЩ, след като бе разгледан казуса с целувката на Джени Суши, се обсъди и жалбата от Дину. Лицензът на българина бе отнет за шест месеца, а също така му бе наложена и глоба и бе пратен в програма за превъзпитаване и превенция срещу сексуални посегателства. Това бе решението по делото на Кралицата на голото суши. По казусът с Дину обаче българинът излезе победител.

Според членовете на Комисията, няма достатъчно основания да се заличи резултатът от тази среща и крайният изход от нея остава в сила. Анулиране можеше да се случи при един от три възможни сценария, които обаче не са се случили. Членовете на Комисията отредиха, че победата на българина е редовна и резултатът няма да бъде променян. Кобрата остава с актив от 27 победи и една загуба.