Турнето на Киро Скалата "Крале на силата" - екшън, Никка, Сузанита и куп миски

галерия:

Тази неделя продуцентът Кирил Вълчев-Скалата започва новото си турне "Крале на силата" на 19 май на Гребната база в Пловдив, а Sporta.bg е медиен партньор на уникалната инициатива. В 12:30 часа в неделя стартира надпревара на лежанка, набиране и кофички може да участва всеки желаещ от публика, минувачи и гости. Всяка серия с лек гирички се заплаща с подарък, а най добрите получават големи награди. Поканени са всички, които искат да
потренират и станат част от екипа на Фитнес Мания.
Организаторът и двигател на събитието - певицата Никка, обещава весели спомени, снимки и клипчета с най силния мъж на България Мариан Димитров, балканския шампион по културизъм Антонио Георгиев, републиканския шампион по уличен фитнес Димитър Иванов, републиканската шампионка по скокове във вода Нина Вълчева и фитнес състезателката Иляна Кипарисуди.
nikka.JPG
Прелестната певица Никка ще вдига градуса на настроението на Гребната база
Фитнес гуруто и водещ Скалата с усмивка разказва:" Присъствието на момичета със сексапил и атлетичн физика е част от моята запазена марка! Във въздуха ще витаят флуиди, летят феромони и това повишава тестостерона, живеца, креативноста и силата на всеки мъжкар. Атмосферата става цветна, ведра и весела и така нашите съзтезания се превръща в празник! Няма нужда от допинг и стимуланти, красивата компания удължава живота, не случайно св. Цар Давид, първият цар юдейски е спал с млади девойки, само за да му се раздвижва кръвта, без интимни отношения!
За това от модната сцена съм поканил Топ Лицето за 2018 на Пловдив Жанет Нейчева и моделката Вяра Стойчева Мис Иконом 2018, плеймейтката Жанет Осипова ще
бъде част от нашия екип цяло лято!
Специален гост изпълнител ще бъде и скандалната млада красавица СУЗАНИТА! Шоуто ще бъде заснето от телевизионен екип и тази благородна инициатива получава широка медийна подкрепа, както и фонд от предметни награди за над 5000 лв.
"Днес нуждата от такива събития е по голяма отвсякога, съвременният човек е обсебен от виртуалния - НЕ естествен свят, той ГУБИ елементарни способности за общуване и споделяне на емоции и мисли. Това не е само физическо преживяване подобряващо телесната форма, това е стимул за Духа, който реално управлява материята, стимул за живеца и огъня....благотворителна инициатива за социализация и интеграция ако искате "модерни термини!", обяснява Скалата.
87.JPG
Киро Скалата е №1 в България, що се отнася до масови мероприятия, спортна култура и двигателна активност
Sporta.bg e медиен партньор на събитието а наградите са осигурени от: Протеинови вафли Fit Spo, велосипеди Leader, българската марка майсторски инструменти Raider , LimosBg.com,, алкална вода Kangen, Chio Chips,Aqua Land, Bodyfan магазин за фитнес оборудване, минерална вода Souroti, фреш бар и здравословни храни Fresh & Co,ресторант Мarbella,Царска баня (Royal Bath),Life 
Formula, Swanson Health Products, фитнес център Аркадия, фитнес център Muscle Art, White Bar & Dinner, Лаборатории Кандиларов, сладоледи Nestle, Салон за красота Provokatif.