Три вълнуващи мача днес на Мондиала

Световното първенство набира сили след първия мач на откриването, в който домакинът Русия буквално разкова Саудитска Арабия с 5:0. Днес вече ни очакват три вълнуващи мача. Първият е още в 15:00 часа, в който един срещу друг ще се изправят останалите два отбора от група А – Египет и Уругвай.

„Фараоните“ са щастливи, след като вчера чуха „присъдата“, че Мохамед Салах е на 100% готов за мача и на разположение на селекционера Ектор Купер. Срещу Египет обаче се изправя мощният Уругвай с Луис Суарес и Единсон Кавани.

Днес ще се изиграе и цялото първо завъртане в група В. Мароко среща Иран в първия мач от 18:00 часа, но всички чакаме първия голям сблъсък на Мондиала. А именно: Португалия срещу Испания.

Двубоят е от 21:00 часа в Сочи.

„Ла фурия“ е фаворит, но проблемите, които сполетяха лагера им – с уволнението на селекционера Хулен Лопетеги само ден преди старта на Мондиал 2018 и назначаването на Фернандо Йеро, може и да изравнят везните.

Португалските са действие европейски шампиони и вярват, че ново чудо е възможно. Първата стъпка към постигането му обаче минава през един от фаворитите за трофея – Испания.

Ето програмата за петък, 15 юни 2018 г. по часове:

15:00 ч. Египет – Уругвай БНТ 1/БНТ HD

18:00 ч. Мароко – Иран БНТ 1/БНТ HD

21:00 ч. Португалия – Испания БНТ 1/БНТ HD