Тормозената с горещи секс оферти Теди Тодорова с реакция след интервю с шефа на съдиите

снимка: фейсбук

Преди няколко месеца футболът у нас бе разтърсен мощно след разкритията за секстормоз към млада съдийка от страна на областния председател към БФС в Монтана - Ангел Стоянов. Наскоро мераклията за ласки със своята подчинена сам си подаде оставка и се оттегли от заемания пост. Лично Борислав Михайлов взе отношение по скандала и пожела Стоянов да напусне позицията си до изясняване на реалните факти.

Потърпевшата Теодора Тодорова и съпругът й дадоха гласност на нездравия интерес към нея от Стоянов, а медиите се надпреварваха да отразяват, украсяват и търсят всевъзможни сензации, породени от пикантната история. Тодорова и Стоянов мятаха взаимни обвинения дори в националните телевизии. Теодора изкара неоспорими доказателства, след като показа чатове и телефонни разговори, в които похотливият Ангел Стоянов упорито я кара да се среща с него интимно. 

Sporta.bg наскоро публикува специално интервю с шефа на Съдийската комисия - Петър Петров. Съвсем естествено бе да му зададем и въпрос по щекотливата тема около Теодора Тодорова и Ангел Стоянов. Отговорът на Петров бе искрен и в него той заложи на принципен отговор в съвсем нормален вид. Явно обаче Теди се е почувствала засегната, защото потърси контакт със Sporta.bg и поиска трибуна за публична изява във връзка с думите на Петър Петров. 

Като отговорна и безпристрастна медия, ние от Sporta.bg се съгласихме да дадем възможност на Теодора Тодорова да изрази своята позиция, която тя ни изпрати под формата на отворено писмо с редица питания към Петър Петров.

ЕТО ГО И НЕГО:

Уважаеми г-н Пeтров, попаднах на Ваше интервю на Стефан Марков за „sporta.bg“ от 27.09.2017 г. В него журнлистът Ви задава следния въпрос: – Какво става със съдийката от Лом – Теодора Тодорова, която обвини шефа на ЗС-Монтана Ангел Стоянов в секстормоз? В отговор Вие казвате: – "Тя не е била никога съдийка. Нещата се тълкуват, за да се търси сензация. Това че си изкарал курс за съдия, не значи, че си завършен съдия. После трябва да положиш теоретичен изпит и физически тестове да се покрият. Теодора не е допусната до физически тест, защото ако тя го изкара няма кой да не я допусне до съдийството. Жените се водят на отделен отчет по градове. Илизат от контрола на когото и да е и няма как да се влияе от отделен човек на нарядите. Ако Теодора Тодорова покрие физическия тест, то тя ще стане съдия и няма сила, която да я спре."

Бих желала да взема отношение относно Вашето изказване, тъй като смятам, че до Вас вероятно е достигнала грешна и непълна информация. Обижда ме твърдението, че нещата са преиначени, за да се търси сензация. Аз не търся сензация, търся спрведливост. Поради тази причина няколко високопоставени лица от БФС още февруари-март бяха запознати със случая. Ако визирте медиите - то би трябвало да го уточните. Никога не съм твърдяла, че съм завършен съдия, просто твърдя, че искам равно третиране и равен шанс спрямо мъжете футболни съдии. Относно теоритичния тест, за който говорите - аз съм издържала такъв и то с допуснати „0“ от допустими „5“ грешки.

За физическия тест сте абсолютно прав и от месец декември до месец май 2017 година съм се подготвяла именно за физическия тест, който не се състоя НИКОГА. Какво имате предвид с това, че „ТЕОДОРА НЕ Е ДОПУСНАТА ДО ФИЗИЧЕСКИ ТЕСТ, ЗАЩОТО АКО ТЯ ГО ИЗКАРА НЯМА КОЙ ДА НЕ Я ДОПУСНЕ ДО СЪДИИСТВОТО“? С това искате да кажете, че умишлено не съм допусната на такъв тест, въпреки, че то такъв до момента не е имало „НИКОГА“, защото явно някой е знаел, че ще го издържа и така няма да могат да ме спрат? Защо председателят на ОС на БФС Монтана Ангел Стоянов и председателят на съдийскта комисия към БФС в Монтана Николай Василев никъде не са обявили, че има жена издържала успешно теоритичния тест и трябва да държи и физически такъв? А относно отчетността по градове и това, че жените излизат от контрола, на когото и да е и нямало как отделен човек да влияе на нарядите не мога да се съглася, тъй като нарядите в ОС МОНТАНА се изготвяха именно от Председателя Ангел Стоянов.

Именно и поради негова вина физически тест не е имало и съответно е нямало как да се явя за да се разбере ще го издържа или не. В същия момент Вие твърдите, че за да си завършен съдия трябва да си преминал теоритичен и физически тест. Въпросът ми е - това се отнася само за жените кандидат футболни съдии или за всички? Тъй като колегите от мъжки пол карали курса заедно с мен, а някои от тях не издържали дори теоритичния тест, въпреки липста на физически тест вече са действащи съдии, дори в „А“ ОФГ. Искате да ми кажете, че критериите са различни ли?!

В заключение държа да ми разтълкувате какво имате предвид с тези Ваши думи, цитирам: „ТЕОДОРА НЕ Е ДОПУСНАТА ДО ФИЗИЧЕСКИ ТЕСТ, ЗАЩОТО, АКО ТЯ ГО ИЗКАРА НЯМА КОЙ ДА НЕ Я ДОПУСНЕ ДО СЪДИЙСТВОТО“! Искам да уверя Вас и всички останали, че неведнъж съм търсила контакт със Зоналния съвет и Централата, но никой не пожела да се запознае с моята позиция. Аз не съм казвала нищо и не съм потърсила нито една медия. Това стори съпругът ми, който няма нищо общо със съдииството, а медиите ме потърсиха и аз казах моята истина.

Моите огромни уважения към Вас, тъй като Ви познавам само по име, но изказването Ви е породено само от подбраната информация стигнла до Вас. Убедена съм в компетентността Ви и ще се радвам, ако получа отговори, тъй като от всичко изказано и изписано до момента става ясно, че причина за случая е некомпетентността и личното отношение на Председателя на ОС на БФС Монтана.

С огромни уважения: Теодора Тодорова

ОЧАКВАЙТЕ ДНЕС - САМО В SPORTA.BG - ПРЕЛЮБОПИТНО ИНТЕРВЮ С ТЕОДОРА ТОДОРОВА