Португалските медии дадоха жокер на Лудогорец срещу Брага

Португалското издание "record.pt" помогна на Лудогорец, като извади на показ слабите места на тима на Брага в навечерието на двубоя от Лига Европа между двата тима. Местните журналисти направиха разбор на играта на тима през последните четири мача. Според мнението им тимът има свирепа атака, която прикрива слабата защита. В краткия анализ се припомня, че футболистите на Брага са вкарали цели 13 гола в последните четири двубоя, но продължават да допускат повече от гол на мач. Това е добра новина за тима на Димитър Димитров, който разчита на острите си действия в атака.

"Сега идва нова европейска нощ срещу българския Лудогорец, която може да вкара тима в желаната посока и той да направи решителна крачка към елиминационната фаза на турнира", пишат от изданието.

Срещата Брага - Лудогорец е утре от 22:05 часа българско време.

Междувременно Лудогорец вече пристигна в Португалия. Чартърният полет на разградчани продължи 6 часа, тъй като те трябваше да се прекачат от италианския град Верона. След това"орлите" кацнаха в град Порто, откъдето потеглиха към Брага.