Топ адвокатка погва Кобрата за милиони! Тервел: Суши се целуна с още двама

Ситуацията около целувката към Джени Суши придобива наистина неприятни измерения за Кубрат Пулев. Зад Океана са много чувствителни, щом иде реч за наранено достойнство на жените и това прави положението на българина критично. Още повече като се има предвид, че той може да бъде осъден за милиони (спрямо доходите му), а с тази задача ще се заеме топ адвокатка. Евентуално дело по целувкагейт неминуемо ще урони и престижа му в САЩ (независимо от изхода), а това ще се отрази на договорните му отношения с компанията Топ Ранк, която може да бъде заставена да се разграничи от своя клиент.

Всичко това са догадки, но и са напълно възможни, щом се касае за страната на неограничените възможности, където съдебните преследвания са нещо традиционно за щяло и нещяло.

Почувствалата се засегната от внезапната интимност на Кубрат репортерка Джени Суши нае маститата адвокатка Глория Олред, стана ясно тази вечер. Юристката към момента защитава жени по огромния секс скандал с певеца Ар Кели, както и в процеса срещу продуцента Харви Уайнстийн, като обяви, че по-късно ще свика пресконференция, за да разкрие какви ще са действията й срещу Пулев.

77-годишната Глория Олред е известна с това, че се бори изключително активно за защитата на правата на жените, а през миналата година беше излъчен документален филм за дейността й. Самата Суши засега не е коментирала случая, но се очаква да проговори за инцидента съвсем скоро. 

В същото време отново в защита на брат си се изказа Тервел Пулев: "Не мисля, че е толкова виновен, но няма да се фокусирам върху това. Само ще кажа, че в последвалото парти, въпросната журналистка дойде и се целува с още двама човека. Не трябва да отдаваме толкова внимание на това. Нямам притеснения относно дела и такива неща. Видях поведението й. Има достатъчно свидетели. Всичко беше ясно", коментира Малката кобра, който на всичко отгоре е дипломиран правист.