Съветват Кобрата: Целуни негър или педал, тогава всичко ще е ок

Мощният тайфун, който предизвика сочната целувка на Кубрат Пулев с репортерката Джени Суши, след като нокаутира румънеца Богдан Дину в САЩ, продължава да предизвиква коментари в социалните мрежи. Много българи се надпреварват да дават акъл на боксьора как да излезе от конфузната ситуация, след като получи закани за съд от сайта "Вегас Спорт Дейли", за който работи пищната репортерка, известна като Кралицата на голото сущи.

Кобрата вече призна, че мениджърският му екип доста се е притеснил от реакциите в Америка, а приятелката му Андреа също му трила сол на главата заради волното изпълнение. Не е ясно и дали фолкаджийката вече му е гадце, не го посрещна и на аеропорта снощи.

В мрежата Кобрата среща от съчувствие до брутални подигравки. 

"Пази се братле тия либерасти там ще ти вземат парите и ще те вкарат в затвора за една целувка. Добре че поне засега репортерката не е решила да те подгони", пише Иван Петракиев.  

"Друго си е да беше целунал някой мъж, ако може и негър. Тогава щяха да аплодират. Ама нали бял мъж е целунал жена скандала е налице. Тотално изтрещяха", разсъждава Вили Стойчев.

"Американците искат да съдят Кубрат, че целунал някаква репортерка, ако беше целунал някой педал щяха да му ръкопляскат, но понеже е истински БЪЛГАРИН!!!Естествено, че ще целува жени. Това са истинските българи", емоционален е Янко Вълев.

"Кубратчо, имаш късмет, че си чужденец в тази държава - САЩ, щото иначе щеше да ядеш бръмбалото! Кое ти дава право да тормозиш момичето и да го целуваш, въпреки нейните явни нежелание и отвращение? Това не са ти чалгарските боклуци в България!", назидателен е Иво Асенов. 

Росица Капулян пък реди пожелания: "Кубрат, невероятен си! Бъди здрав и продължавай напред! Твоята победа, победата на брат ти, ни вдъхнови да вярваме все по-силно в мощта на българския дух!".

"А защо да не си поеме отговорността? Това не е взаимна целувка. Не е нормално докато си върши работата, той да и налита и целува. Не знам как на теб това ти се вижда нормално", отвръща обаче Елена Николова.

"Ако бях на местото на Суши, щях да те съдя да ми плащаш и да лежиш за сексуален тормоз", още по-настървена е Теди Маринова.

"Според всички вас нормално ли е да целуваш приятелка по устата пред камерите при положение, че Кубрат има дългогодишна връзка с друга жена. Харесвате ли такова поведение?", пита гневно Ина Великова, която явно не би мляснала Пулев за нищо на света.

"Целувка от Теб е награда. Горе главата. Добре си направил. Силен на ринга, галантен извън него. Страхотна комбинация.????????...ето една и от мен ????", разтапя се Олга Събева. 

"Интересно за колко хиляди долара е разстроена милата Суши", умува друг почитател на Кобрата. 

Цял трактат е написал Боян Боянов: 

"Американското общество винаги се е люшкало в крайностите на морала. Като се започне "най-добрия индианец е мъртвия", мине се през търговията с роби, изгарянето на вещиците от Салем и се стигне до расово-половата истерия от наши дни.

Вероятно скоро ще забранят приказката за "Спящата красавица", тъй като децата могат да преживеят шок, болка и възмущение от сексуалното посегателство на принца над спящото момиче, станало "жертва на нежелана, неочаквана и насилствена целувка" :)", пише ТрафикНюз.

Радио Фреш пък пусна игра "Какво ще направите, ако Кубрат Пулев ви целуне?".