ВИДЕО Кубрат Пулев опипвал дупето на Джени Суши, адвокатката иска лиценза му

Маститата адвокатка на репортерката Джени Суши - Глория Олред е предявила искане професионалният лиценз на Кубрат Пулев да бъде отнет. Това бе обявено самата юристка, която даде извънредна пресконференция в компанията на клиентката си.

Както е известно, журналистката иска да съди Кобрата заради спонтанната целувка, която той удари по време на интервюто след победата му над Богдан Дину.

На брифинга самата Суши разкри, че Кубрат не е спрял само до целувката, а след края на разговора им пред камерата, си е позволил да я опипа по задните части. Той дори я е помолил да изреже целувката от репортажа, но тя е отказала. Докато прибирала вещите си в чаната той я нападнал, твърди Джени.

"Никоя жена не заслужава подобно отношение. Ние не сме приятели и не сме в романтична връзка. Господин Пулев нямаше право да ме целува. Отвратена съм от случката и определено бях застрашена. Запознах се с Кубрат на 22 март, не е вярно, че има нещо повече", бяха част от думите на Кралицата на голото суши.

"Никога не ми се е случвало нещо такова и не искам никога повече да ми се случва. Това, което той направи беше отвратително. Почувствах се ужасно омърсена и засрамена и не знаех как да отвърна”, сподели Суши.

Тя призна, че е присъствала на афтър партито, защото смятала, че имало възможност да направи още интервюта. В края на вечерта Кубрат Пулев я помолил да изтрие частта с целувката, но тя умишлено я публикувала с цел “всички да видят на какво е била подложена”.

“Искаме боксовия лиценз на господин Пулев да бъде отнет. Също така искаме Спортната комисия да постави този инцидент и поведението на Пулев в дневния си ред на следващото заседание на 14 май, и госпожа Джени Равало и аз да може да свидетелстваме", заяви адвокатката Глория Олред, която е известен активист за правата на жените.

"Дори ако бяха приятели, той все пак трябваше да пита за разрешение да я целуне по устата. Това е много интимно. Жената има право да каже "не". Тя е била там, за да върши работата си. Това пречи на професионалните й задължения. Да, мисля, че това може да се счита за сексуален тормоз”, добави 77-годишната юристка, известна с това, че взима едни от най-трудните дела за сексуален тормоз.