Тевес призна: Не знаех какво върша в Китай, бях на ваканция

снимка: twitter.com

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Ювентус - Карлос Тевес, определи периода с в Китай като "7-месечна ваканция". През 2017 аржентинецът премина в елитния Шанхай Шенхуа, но прекара малко повече от половин година в Азия, където бе запомнен с невзрачното си представяне на терена.

33-годишният нападател вкара едва 4 гола в 20 мача, но пък по неофициална информация напъха в джобовете си близо 40 милиона долара.

"Бях на седеммесечна ваканция в Китай", заяви Тевес пред TyCSports. "Разбираемо е треньорът и президентът на Шанхай да ме критикуват, аз не знаех какво правя там", призна аржентинският нападател.

Сега той се завръща в Бока Хуниорс за втори път. Преди китайските милиони да го изкушат, Тевес започна втория си период на "Ла Бомбонера". Той обаче се оказа твърде кратък - само сезон 2015/2016.

"Зная, че има хора, които са се издразнили от начина, по който си тръгнах, но това е нормално. Не бях в позиция да дам 100% от себе си, но каквото и да бях направил, щях да нараня феновете. Сега запалянковците ще ме видят отново с фланелката на Бока и ще бъдат щастливи и въодушевени", сподели радостният Карлос Тевес.