Страх от линч докарал до депресия секссимвола на голфа ВИДЕО+СНИМКИ

галерия:

Секссимволът на голфа при дамите Пейдж Спиранак се разрида на брифинг а в Дубай преди местния турнир Ladies Open. Русата дама, която мокри сънищата на голф феновете на планетата, разкри че е получавала смъртни заплахи по интернет.

Това се случило след ранното отпадане на същия турнир преди година. Всичко започнало с обиди, но после стигнало и до ужасяващи закани спрямо секси американката, която направи професионалния си дебют именно в Дубай.

4162405

"Никой не обръща внимание на тези неща в интернет, а това е голям проблем. Това изобщо не е смешно или забавно", каза през сълзи на пресконференцията 23-годишната голфърка.

Заради заплахите тя изпаднала в депресия и се наложило да я успокояват, но е успяла да се възстанови и е готова отново да излезе с едни гърди напред пред конкуренцията.

"Ето, аз преживях всичко това и отново съм тук. Не е важно какви резултати ще постигна, важното е, че преодолях страховете и депресията за мъка на хейтърите", завърши Пейдж.

4162406

Тя има 85 000 последователи в Instagram, където може да я видите под името Paige.Renee. В първия ден, в който се регистрира в Twitter, блондинката събра 1100 последователи. Нещо, на което могат да завидят доста по-именити спортистки. 

4162407

Състезателката стана голяма звезда с видео, което нейният колежански отбор пусна в YоuTube. То е гледано от над 1,5 милиона души и показва големите й гърди и стегнато дупе, което вече се превърна в мечта на половината човечество. Сега състезателката сама качва свои клипове в Интернет, където изцяло залага на добрите си попадения със стика. За нейно щастие и чисто спортните й клипове се радват на сериозен интерес, като най-гледаните са били отваряни над 2 милиона пъти. Именно този факт действа успокояващо на изгряващата звезда, че може да разчита и на сериозни коментари относно нейната персона.