Синът на Ахмед Доган луд по голфа и тениса! Плаща тлъсти пачки

Наследникът на Ахмед Доган е добавил още едно скъпо хоби в безкрайния си списък. Новото увлечение на Демир бил голфът. Този вид спорт отдавна се слави като любим на милионерите по цял свят, към които синът на почетния председател на ДПС безапелационно спада. Проучване на „Ретро“ показва, че само за ден удоволствието да цели дупки с топки коства на Демир по минимум 400 лева.

У нас има няколко голф игрища, най-популярните сред които са разположени край София, Каварна и Банско. В обявените цени влизат такси за оборудване и количка, с която ВИП клиентите обикалят терена. Отделно от това обаче Доган-младши пръскал още пари за богати обеди и други наслади.

Близки до най-желания милионерски ерген в столицата разкриват, че той обичал да практикува новото си хоби и извън територията на родината, където цените били поне двойно по-високи. В същото време баща му напомни за себе си чрез участието на близкия му Димитър Тадаръков в сутрешния блок на Нова телевизия, където той разказа, че Доган живеел скромно в хотел със статут 2 звезди. Синът му очевидно си пада по по-луксозния лайфстайл и не се притеснява да го демонстрира. Неотдавна Демир беше сериозно въодушевен от самолетите, като премина през обучителен курс за управление на летателни машини. Дали разполага със свой собствен самолет, не е ясно, но автопаркът му със сигурност доближава стойността на аероплан.

Сред любимите дейности на Доган-младши са и ловът и опитомяването на диви птици, за които Демир също получил наставления от специалист. В остатъка от свободното си време младокът тренирал тенис, като често пътувал и до местата, където се провеждали световните форуми, за да наблюдава любимците си от Големия шлем от педя разстояние.