Стойчо Стоев: Искам да ни изпратят с аплодисменти

снимка: Булфото

Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев заяви, че се чувства спокоен преди сблъсъка с Валенсия от осминафиналите на Лига Европа.

Двата тима излизат един срещу друг тази вечер от 20 часа пред пълните трибуни на Националния стадион "Васил Левски".

Това, че Лудогорец обедини феновете в България е най-голямата награда за Стойчо Стоев. Той призна, че походът на тима му в Европа все някога ще спре, но се надява да преодлее и Валенсия.

„Радвам се, че по някакъв начин обединихме хората в цялата страна. Може би това е най-голямата победа, която постигнахме. Хората искат от нас не само да побеждаваме, а да побеждаваме красиво. Затова искам да излезем спокойни, усмихнати и да предоставим една прекрасна продукция на хората", сподели специалистът в ефир на БТВ.

"Надявам се да отстраним Валенсия, но все пак сме реалисти и знаем, че може би един ден този поход ще спре“, допълни той.

Най-важното за Стоев довечера е тимът му да се представи добре и да бъде изпртен с аплодисменти.

„Моите очаквания са да успеем да се представим добре срещу един сериозен отбор. Те вече започват след всеки изминал етап да стават все по-трудни. Останахме само 16 в Европа."

„Искам да излезем уверени и усмихнати. Каквото и да се случи, хората да ни изпратят с аплодисменти“, заключи треньорът на Лудогорец.