Слух пореден: Местят Шумахер в Женева

Съпругата на Михаел Шумахер - Корина, е взела еднолично решение да премести седемкратния световен шампион от болницата в Гренобъл в дома на двамата в Женева, информира изданието motorsport.com.

Това е поредният слух, свързан със състоянието на бившия ас на Ферари, като до момента няма официално изявление нито от съпругата на пилота, нито от неговия мениджър Забине Кем.

Източници на изданието обаче твърдят, че Корина Шумахер не издържа на липсата на резултати от страна на лекарския екип в болницата в Гренобъл, където беше откаран Михаел след ски инцидент в края на миналата година.

Според същата информация, за лечението на бившия световен шампион са хвърлени милиони, но последните положителни новини дойдоха в края на миналия месец, когато стана ясно, че Шумахер диша самостоятелно и понякога идва в съзнание.

Корина вече е подготвила специализиран хеликоптер, който да транспортира пилота от Гренобъл до Женева и, въпреки че лекарите изразяват опасения, че това може да се отрази негативно на Михаел, подобно действие на близките на световния шампион не са изключени.

Официално потвърждение на тази новина засега няма.