Сектор Г: Киро Гела и Квазимодо Петричев да си оправят клоаката за гости

Фенклуб "Сектор Г" излезе с остра декларация във връзка с подобието на сектор за гости на стадион "Лудогорец Арена". Ултрасите на ЦСКА-София нападнаха жестоко изпълнителния директор на разградчани -  Ангел Петричев и боса на шампионите Кирил Домусчиев. Публикуваме 1:1 пълната с обиди позиция на феновете:

"Приятели, по-рано през седмицата нашият клуб заедно с няколко други пусна към БФС писмо относно отвратителните условия за гостуващи фенове, които предлага стадиончето на Киро Гела в Разград.

Субектът с неустановен етнически произход, обичащ груби сексуални ласки от мургави мъже, обясни, че условията в жалкото подобие на трибуна били като "Шератон" сравнение с гостуващата съблекалня на "Армията". Искаме да напомним на грозновато Квазимодо, че в момента плащаме наем за НАШИЯ стадион и очакваме конкурс, след който НАШЕТО трябва да стане НАШЕ за постоянно - неговият господар би следвало да знае доста по въпроса. Парадоксално, нали? Не е като да строиш луксозни трибуни с държавни пари или да нарежеш някое друго корабче за скрап.

Снимка 322461

Нека господата от Делиормана отговорят и защо на европейските им мачове гостуващите публики са настанявани в Сектор А, а не в плексигласовата клоака? Дали въпросната дупка наистина отговаря на европейските лицензионни критерии? Или "тука е така" и правилата важат за едни, но не и за други? Много въпроси, а все по-малко отговори.

Категорично не приемаме моментното състояние на трибуна "Аквариум" и ако от ФК Антибиотик не се съобразят с нечовешките условия, ще се съобразим ние. Както можем и намерим за добре. Сами видяхте, че когато решим - можем. Време е някои господа да разберат, че футболът преди всичко е ЗА ФЕНОВЕТЕ и ако тяхното мизерно отборче няма такива, то ЦСКА е най-подкрепяният и обичан отбор в България. Или ще се съобразявате с нас, или ще разберете защо Сектор "Г" е институцията, определяща правилата!".