Санчес мина прегледите и нахлузи екип на Юнайтед (СНИМКА)

галерия:

снимка: twitter.com

Трансферът на Алексис Санчес от Арсенал в Манчестър Юнайтед е сигурен, а обявяването му е само протоколно. Късно снощи чилийският национал премина успешно медицинските прегледи в базата на "дяволите" в Карингтън. Това бе последната стъпка пред трансфера, тъй като Санчес вече договори личните си условия с тима от "Олд Трафорд".

Обявяването на сделката зависи и от преговорите между Хенрих Мхитарян и Арсенал. Както знаете, арменецът и чилиецът са част от бартерна сделка между двата клуба. "Топчиите" и "червените дяволи" ще действат в пълен синхрон с обявяването на новите си попълнения.

Санчес бе заснет как пристига на тренировъчната база на Юнайтед, след като по-рано през деня кацна на летището в Манчестър с частен самолет. Тази нощ той е бил настанен в хотел "Лоури", а по-късно днес трансферът ще бъде обявен официално. Във вторник Алексис ще започне тренировки със своите нови съотборници.

Вчера в социалните мрежи се появи снимка на Санчес с екип на Юнайтед и номер 7 на гърба. Той се щракна с новата си фланелка на базата в Карингтън. 

san.jpg

Снимка: Twitter