Руса сексбомба изчезна заедно с 6000 чужденци в Русия

Над 500 аржентинци, които заминаха за Русия на Световното първенство по футбол през лятото, все още не са се завърнали в родината си. Това съобщава посланикът на Русия в Аржентина Дмитрий Феоктистов. Сред тях е и чудесната Патриса Вилянайза (на снимката). Русата фурия е известна в родината си, но изненадващо не се върна в Южна Америка, вече повече от половин година, откакто подкрепяше Меси и компания. Нейни приятели обаче съобщават, че Патриса е добре и знаят къде е, но тя самата държи да не разкриват.

Паспортът за феновете изтече на 31 декември. Дипломатът обясни, че аржентинците се търсят и в момента. Следите на някои от тях се губят в Сибир.

"Някъде са се загубили. Може би някой се е влюбил някъде в Сибир, други може би са открили свой бизнес", коментира ситуацията Феоктистов. По-рано заместник-началникът на дирекция "Миграция" на Министерството на вътрешните работи на Русия Андрей Каюшкин отбеляза, че около 6000 чужденци не са напускали територията на Руската федерация, след като са влезли в страната с паспорт на футболен фен преди и по време на Мондиал 2018.