Ръкопашен бой с боксови крошета в Бразилия доведе до 10 червени картона! (ВИДЕО)

снимка: twitter.com/FC Bahia

Двубоят между Баия и Витория от най-високото ниво на бразилския футбол - Серия А, бе прекратен, след като играчите на двата тима се вкопчиха в ръкопашен бой. Реферът на срещата нямаше какво да стори, освен да извади от джоба си червения картон и да го покаже на цели 10 футболисти, с което мачът приключи.

Развръзката се разплете, след като Баия изравни от дузпа за 1:1, а голмайсторът на тима отпразнува попадението с неприлични жестове и грозно поведение. Това вбеси адски стража на Витория и той се спусна към съперника и го наказа с удар зад тила. 

Оттам започна истинско меле, което не можеше да бъде овладяно нито от съдиите, нито от органите на реда. Футболистите на двата тима се вкопчиха в люта битка, като си разменяха боксови крошета, ритници и шамари. В резултат бяха изгонени шестима футболисти - четирима на домакините и двама от гостуващия тим.

На първо време срещата продължи, но малко след това емоциите отново ескалираха. Няколко минути по-късно още един играч на Витория беше изгонен и съдията прекрати мача, като служебната победа ще бъде присъдена на Баия.

До момента на прекратяването на срещата още трима футболисти получиха червени картони, но те бяха от резервите, взели участие в сбиването.