Предлагат бартер на Левски за сина на Ривалдо

снимка: twitter.com

Динамо (Букурещ) ще сключи сделка с Левски за бразилеца Ривалдиньо, но само ако "сините" изпратят халфа Нелуц Рошу в румънската столица. Този факт бави много трансфера на нападателя на "кучетата" и в крайна сметка 26-кратните шампиони може да се откажат от действия, пише "Тема Спорт". 

Желанието на ръководството на Левски е било синът на Ривалдо да пристигне на "Герена" като свободен агент. 22-годишният играч започна подготовка наравно със своите съотборници, но не попада в плановете на треньора Василе Мириута. Ривалдиньо се е разбрал за личните си условия със "сините", но пречката пред него е именно настоящият му клуб. Според информация на колегите от "Топспорт" нападателят ще прибира по 20 хиляди лева на "Герена". 

Нелуц Рошу не е желан от старши треньора на Левски Делио Роси и шефовете на 26-кратните шампиони трябва да се замислят дали да не действат по предложението на Динамо за бартерна сделка. Левски първоначално искаше да отдаде халфа под наем, а през лятото да го продаде. В момента той е на лагер със своите съотборници в Малта.