Паркър призна: Бях победен от по-добър шампион

снимка: twitter.com

Джоузеф Паркър записа първо поражение в кариерата си и загуби пояса на Световната боксова организация (WBO), като го даде на Антъни Джошуа. След 12 интригуващи рунда съдиите взеха единодушно решение победата да отиде при британеца и така той събра 4 пояса в тежка категория.

След сблъсъка новоцеландецът призна превъзходството на Джошуа и демонстрира изключително спортсменски дух. Той призна, че това е бил най-големият му шанс и обеща, че ще се завърне по-силен.

"Днес бях победен от по-добър шампион, по-добър мъж. Имам върху какво да работя, това беше големият шанс за мен. Но ще тренирам и ще се върна по-силен", призна новозеландецът.

"Съжалявам много, но той беше по-добрият. Ако мога да променя нещо, ще работя по-здраво и ще пускам повече удари. Можехме да се бием и от близка дистанция, реферът не ни позволи, но няма какво да променим".

"Благодаря на всички новозеландци за подкрепата, ще се върна по-силен. Джошуа е много силен шампион и мъж, победи ме, но аз ще се върна по-силен”, обеща Паркър.