Ново разкритие: Рууни задявал брюнетка, докато жена му е в Майорка

снимка: Maverick Photography

Днес английските медии съобщиха, че Уейн Рууни е бил хванат от полицаите в района на Чешир да шофира пиян, прибирайки се към дома си. Всички се чудиха и маеха как се е случил гафът, а "Дейли мейл" даде отговора на въпроса. Бившият капитан на Манчестър Юнайтед започнал див купон още вчера. Той е бил забелязан от очевидци да танцува по масите на известен бар в района и да пее песни на групата "Оазис". 

31-годишният нападател се срещнал с бившия си съотборник в Юнайтед Уес Браун, с когото хапнали в италиански ресторант, а после устроили мощен запой в нощно заведение. Там участие е имала местна музикална банда, а Рууни бил голям привърженик и направо полудял от кеф на песните им с чаша в ръка. Партито продължило до ранни зори, когато футболистът закарал 29-годишна брюнетка в дома й, шофирайки в нетрезво състояние. Точно на връщане към своя дом той е бил задържан от униформените.

Всичко това става, докато бременната съпруга на англичанина Колийн Рууни е на ваканция в Майорка. Уейн трябва да се яви в съда на 18 септември, за да разбере санкцията си. Той още днес е бил строго наказан със солидна парична сума.