Нови проблеми с контузии в Лейкърс

снимка: БТА/AP

Проблемите за Стив Неш в Ел Ей продължават с пълна сила, след като ветеранът получи поредната си контузия и може и да пропусне доста от мачовете на Лейкърс.

След трансфера си от Финикс той беше очакван като Месия, който да превземе мястото на пойнт гарда в отбора, но вместо това той бележи сериозен спад в представянето си, а постоянните му контузии не му позволяват да играе на върха на възможностите си.

40-годишният гард сега има проблеми с гърба, като заради възпален нерв игра едва 13 минути при загубата от Минесота Тимъруулвс снощи в "Стейпълс Сентър".

Това обаче не е най-лошата новина, след като той едва се движеше след срещата и, говорейки пред медиите, сподели, че няма идея кога отново ще може да излезе на паркета.

"Просто продължават да ме тормозят тези контузии. В гърба, в бедрото, сега и този нерв. Майк ме извади от игра през втората четвърт, но това трябваше да стане по-рано. Слаб мач за мен и за отбора.

"Тежко е, искам да играя, и то по начина, по който съм свикнал. Това, че съм лимитиран, ме побърква. Дори не знам кога ще съм в пълно здраве, така че и това не е особено хубаво", каза Неш.

Така Лейкърс остава без титулярната си двойка гардове, след като и Коби Брайънт е аут от отбора и ще се завърне не по-рано от декември.