Новата книга за ЦСКА се харчи като топъл хляб, цитат на Любо Пенев обра точките

Най-новата книга за ЦСКА продължава да се радва на сериозен интерес от страна на феновете.Тиражът на "100 цитата от най-великите играчи на ЦСКА" е пред изчерпване и по всяка вероятност ще се печатат допълнителни бройки.

"Интересът към книгата е голям. Привърженици на ЦСКА от цялата страна поръчват по 2-3 бройки за себе си и за приятели. Предполагаме, че ще има нов тираж", заявиха от Издателство Лавици.

Легендарният вратар на "червените" Георги Велинов пък заяви, че е страхотна идея да се съберат толкова много цитати на едно място. "Заслужава си да се купи тази книга", бе мнението на Джони.

Отделеното внимание от страна на "армейците" към изданието не е случайно. Това е единствената подобна книга, правена някога за 31-кратните шампиони на България.

От Фен клуб „Сектор Г“ дори публикуваха, в своя профил в социалната мрежа, една страница от "100 цитата от най-великите играчи на ЦСКА" с изказване на Любослав Пенев. По този начин от най-голямата фен фракция надъхаха ултрасите от северната трибуна с думите на Любо: "На който не му харесва хореографията на феновете - да не идва на стадиона".

Книгата е на достъпна корична цена и може да бъде закупена от Фейсбук страницата на Издателство Лавици, а скоро и от по-големите книжарници в страната.