Илиана Раева със сензационно разкритие: Наско претърпя тежка катастрофа преди дни (СНИМКА)

снимка: Булфото

Съпругата на Наско Сираков Илиана Раева направи сензационно разкритие в социалната мрежа Facebook, съобщавайки, че дни преди да бъде приет, легендарният футболист на Левски и герой от лятото на 1994 година е претърпял тежка катастрофа, която може да има нещо общо с микроинсулта, който Сираков получи вчера.

Въпреки че тази сутрин лекарите от УМБАЛ "Света Анна" разкрика, че бившият национал не е получил микроинсулт, те поискаха от него да е търпелив и да си почива по-дълго.

Ето както написа Илиана Раева във Facebook:

Приятели, Във връзка с неспирните ви въпроси и искрено безпокойство за състоянието на Наско, първо бих искала да ви благодаря и да ви уверя, че лекарите от болница "Света Анна" правят всичко необходимо за неговото бързо възстановяване. Информацията, която медиите публикуваха, дадена им от лекуващите доктори е абсолютно вярна, за което благодаря и на тях.

Преди дни Наско претърпя много тежка автомобилна катастрофа, която може би има отношение към състоянието му в момента. Всеки човек има трудни моменти в живота си. Наско нееднократно е доказвал своята силна воля! Гарантирам ви, че го прави и в този тежък за него момент. Днес той е по-добре, но се нуждае от достатъчно почивка и спокойствие.

Вашата огромна любов и загриженост го изпълват с вяра и желание да се възстанови по възможно най-бързия начин, за което използвам случая да ви благодаря от цялото си сърце още веднъж! Надявам се, че разбирате притесненията ми и ще ме извините, че вчера отказах да разговарям с медии, както и да отговоря на многобройните ви съобщения.

Огромна благодарност към всички вас, както и към целия екип на болница "Света Анна", който се грижи за него.

 

Приятели, Във връзка с неспирните ви въпроси и искрено безпокойство за състоянието на Наско, първо бих искала да ви бла...

Публикувахте от Iliana Raeva в 4 март 2016 г.