Немски аматьори обещават бири и стадион на Швайни при подпис

снимка: twitter.com

Немският халф Бастиан Швайнщайгер все още не е решил своето бъдеще. Той приключи сезона в американската Мейджър лийг сокър със своя Чикаго Файър, но все още не е подновил договора си. От този факт се възползва немският аматьорски тим Буна Хале.

Нискоразредният отбор, който тъне на дъното на футболната йерархия, изкушава Швайни с интересно предложение. Буна Хале ще предложи на 33-годишния бивш играч на Байерн (Мюнхен) селекция от над 20 различни вида бири, парче земя и детегледачка за бъдещата рожба на Швайни и бившата тенисистка Ана Иванович.

Предложените екстри от страна на аматьорите не се изчерпват дотук. Те са склонни да кръстят стадиона си "Бастиан Швайнщайгер" и да дадат членство на Иванович в местния тенис клуб.

"Все още не сме в Шампионската лига. Пътят ще е тежък, но да привлечем теб като наша голяма бъдеща звезда, не е невъзможно. Няколко от нашите състезатели са големи твои фенове и биха се радвали да играят с теб. Да не забравяме и социалния аспект. След тренировка ще може да заредиш батериите с 20 различни вида бира. Може би дори ще кръстим стадиона си на теб", обърнаха се от Буна Хале с оферта към своя любимец.