Наши ММА бойци атакуват гала в Австрия

Със съдействието на "Боен клуб България",  "TWINS MMA" и "Десант Варна", България ще бъде представена на 16-тото издание на ММА организацията Vendetta с 8 участника. За всеки мач на нашите бойци се провеждат индивидуални преговори и тече постоянна смяна на противниците. Целта е нашите момчета да имат представители и в мачовете за шампионски титли.

До момента има потвърдени 3 мача.

На Янко Борисов 77кг, Николай Николов 77 кг и Александър Евстатиев 70 кг. Всеки момент могат да бъдат и подписани договорите за мачовете на останалите момчета. Както е видно, голяма част от противниците на българите ще са от Дагестан и Чечня.

 
На 6-тото издание на Vendetta през 2012 г. професионален дебют направиха в ММА направиха Тони Маркулев и Нурал Назмиев, които 5 години по-късно завоюваха европейските титли на WMMAF на професионалният ММА ринг в Белград през 2017 г.
 
Във Виена ще участват , както опитни наши състезатели, така и такива които прохождат в професионалният ММА. Обединените ММА промоутъри в България, правят усилия българските бойци да имат постоянна ангажираност и професионално развитие.