Надарена бразилка е новата най-секси футболна съпруга у нас

галерия:

Стефан МАРКОВ

Ботев запълни празнината, оставена на левия бек след напускането на Данчо Минев, чрез привличането на бразилеца Еберт Кардосо. Южноамериканецът направи вече няколко силни мача и определено допада на бултрасите. Еберт дойде от елита на Украйна и бързо се адаптира към здравите единоборства в родната Първа лига.

Всички в Ботев обаче тръпнат от друго ново попълнение - нежната половинка на Еберт Кардосо - Наталия Кастро. Знойната мацка оправдава напълно представите за бразилка - големи гърди, сочно дупе, перверзно излъчване и матова кожа. Жената до бека на "канарчетата" все още не е дошла под тепетата. Веднага след като това се осъществи, то тя моментално може да бъде обявена за най-секси сред футболните съпруги в "жълто-черния" лагер. А и не само!

Sporta.bg се погрижи да изрови снимки на Наталия Кастро, за да илюстрира нейната красота. Надарената бразилка и Еберт от няколко години са истинско фемили, защото съдбата ги дари с чудесна дъщеричка. Двете дами на сърцето на играча много му липсват и затова ще дойдат да живеят с него в Пловдив, веднага щом уредят документални пречки в родината си.

20799247_1464179683675504_8888004282536964246_n.jpg