Моу и Юнайтед заздравиха брака си! После стана дума за любов

Жозе Моуриньо сложи подпис под нов договор с Манчестър Юнайтед до лятото на 2020 година. Така Специалния и "червените дяволи" прекратиха спекулациите около бъдещото си сътрудничество. 

В сайта на тима от "Олд Трафорд" пуснаха снимка от събитието, а Моу си изля душата:

"За мен е чест да бъда мениджър на Манчестър Юнайтед. Казвам едно огромно "благодаря" на собствениците и на господин Уудуърд за признанието, което имат към мен и свършеното дотук. Доволен съм, че те усещат, че аз съм правилния мениджър за този велик клуб", каза Жозе. И добави:

"Поставихме доста високи летви - да спечелим три трофея в рамките на този сезон. Но това са стандартите, в които очаквам да се целят всички мои отбори. Играждаме условията за брилянтно и успешно бъдеще на Юнайтед. Искам също така да благодаря на всички служители и на играчите, защото без тях това нямаше да е възможно. Обичам играчите си и за мене удоволствие, че ще вървим заедно в следващите три години. Не мога да завърша, без да съм благодарил и на феновете за тяхната подкрепа. те ме накараха да се почувствам у дома много бързо".

За отбелязване е, че Специалния донесе 2 трофея за Ман Юн още в дебютния си сезон. Той спечели Купата на Лигата и Лига Европа, а това е постижение без аналог в историята на клуба. Преди Моу никой нов меноджър на тима не бе съумявал да вдигне трофей в първия си сезон.