Македонецът, спряган за "Армията", на дълга среща с Гриша Ганчев

снимка: twitter.com

Македонският треньор Чедомир Яневски се срещна вчера със собственика на ЦСКА-София Гриша Гавчев в столицата. Той е в София от сряда и е отседнал в хотел в покрайнините на града, а вчера е имал първа среща с Ганчев. Тя се е провела малко след 13 часа и е продължила поне 120 минути, като се очакваше на нея двете страни да се разберат по всички детайли за евентуален договор, пишат колегите от "Меридиан Мач".

Македонецът е поставил личните си условия и е обявил, че ще работи с голямо удоволствие и пълна отдаденост. Той е настоял да доведе свой екип, а сега се очаква отговорът на клуба. Двете страни са се разбрали да обявят решението си в началото на новата седмица. 

Яневски трябва да бъде представен, след като премине и последният мач от първенството срещу Берое. Македонецът също така е поискал да участва в лятната селекция или поне да одобрява предложените играчи. 

Той не искал да поема отговорност за играчи, които други водят и налагат, а той само да ги тренира. В Македония следят случващото се около преговорите, но Яневски не дава изявления. В Скопие спекулираха, че той ще получава 50 000 евро на месец, но това едва ли ще се случи.