Локо (Пд) си го изкара на лъжлива медия

Уважаеми локомотивци, по време на целия сезон бяхме свидетели на редица "писаници" срещу нашия отбор. Статии, които уронват престижа на клуба и внасят смут сред тима и неговите фенове. Статии, които търсят сензацията с провокативни заглавия, целящи да трупат повече рейтинг и четения. Против всякакви норми на журналистическата етика е създаването на „новини”, които търсят само провокация.

Ръководители, треньори, футболисти и служители бяха нападани без причина от определени медии. Всички тези нападки малко или много рефлектират върху имиджа на клуба.

Днешните информации, че клубът не е "реагирал" след червения картон на Анте Аралица не отговарят на истината. Локомотив е сезирал реферите и делегата на срещата с Черно море в рамките на допустимото време по наредбите на БФС, тоест непосредствено след края на този плейоф. Още в сряда вечерта клубът е изразил своето несъгласие с решението на Николай Йорданов.

С оглед на гореизложените аргументи няма да приемем за валидна акредитацията за този сезон и ще откажем такава за следващия за неопределено време на медията Plovdiv24.bg. Ръководството на клуба смята, че не за първи път спортният отдел на този сайт си позволява да не отразява реално процесите в клуба с цел умишлено манипулиране на локомотивската общественост.

При продължаващо тенденциозно отношение, ПФК Локомотив си запазва правото да откаже достъп до стадион „Локомотив” и на други медии!