Люис вдигна див купон с танцьорки и шампанско (СНИМКИ)

галерия:

снимка: instagram.com/Lewis Hamilton

Люис Хамилтън не губи никакво време след спечелването на четвъртата си световна титла във Формула 1 и веднага започна луд купон, за да отпразнува победата. Пилотът на Мерцедес завърши 9-и в Гран При на Мексико, но това се оказа достатъчно да не може да бъде изпреварен в генералното класиране от преследвача Себастиан Фетел. Така Люис стана най-успешният британски пилот за всички времена, изпреварвайки сър Джеки Стюърт, който има 3 световни титли.

32-годишният пилот започна с партито веднага след състезанието в Мексико. Той взе частен полет до Маями и още в самолета отвори бутилките с шампанско и заля социалната мрежа "Инстаграм" със снимки. Хамилтън бе обграден от семейството и най-близките си приятели. Най-близо до него бе майка му Кармен, която тръпнеше в бокса по време на състезанието. Неймар също бе там, за да подкрепи добрия си приятел, като дори се включи по радиото, за да му честити титлата.

Пилотът на Мерцедес отпразнува победата в пищния нощен клуб "Лив Маями". Там танцьорките се погрижиха за него, издигайки реплика на световната му титла. 

"Четири е страхотно число, но сега гледам към номер 5", закани се британецът след триумфа си.

лю.jpg

люи.jpg

Снимки: Instagram.com/Lewis Hamilton