Любо Пенев закъсня, после обясни, че ЦСКА ги чака мъка

Новият треньор на ЦСКА Любослав Пенев в свойски стил почна с изцепките отрано. Чичовото закъсня с близо един час за пресконференцията си преди мача с Черно море. Така и не стана ясно от какво е продиктувана тази ситуация, а и Пенев не сметна за нужно да обясни.

Ето какво заяви Любо:

"Ще играем по различен начин срещу Черно море. Не се играе лесно във Варна. Черно море е сериозен отбор - подреден, с добър треньор, там мачовете винаги са интересни, а за нас е много важно да стартираме добре новия полусезон. Времето в никакъв случай не бе достатъчно. Това трябва да е ясно на всички. Един отбор от 20 или 23-ма футболисти не се подготвя за 3-4 сериозни тренировки. Направихме някои корекции, утре ще се видят итрябва да бием, но ще продължим с промените", заяви Пенев.

"Очаквам трансфери и имам информация, но не искам да избързвам. Нека да е нещо сигурно и тогава ще мога да кажа повече. Един отбор, когато попадне на добър футболист, за която и да е позиция, е добре. Защото тогава идва силен състезател и повишава конкуренцията. За мен това е много важно. Разбира се, има и конкретни постове, на които бихме пожелали да се подсилим до края на месеца. Стойчо Атанасов остава на десния бек, върнахме си сега и едно младо момче, което идва от Втора лига, така че имаме двама футболисти на тази позиция. Разполагаме с добър баланс, все пак аз работих с 20 полеви и трима вратари през тази седмица, но можем още да го подобрим", добави специалистът.