Левски пусна билетите за Вечното дерби с ЦСКА

Левски пусна пропуските за мача с ЦСКА, който ще се играе на 24 февруари от 13:00 часа на стадион "Васил Левски". Срещата е категоризирана като рискова и поради тази причина билети в деня на мача няма да се продават. 

ЕТО КАКВО ПИШАТ "СИНИТЕ":

Уважаеми привърженици,

билетите за предстоящото домакинство на ПФК Левски срещу отбора на „ЦСКА-София“ от 23-ти кръг на ППЛ на 24.02. (неделя) от 13:00 часа вече са пуснати в предварителна продажба.

Припомняме Ви, че поради категоризацията на срещата като „високо рискова“, билети няма да се продават в деня на мача (неделя, 24.02).Затова не забравяйте да си закупите пропуск до 23.02. включително.

Желаещите ще могат да си закупят билет също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.  

В неделя, 17.02., когато Левски приема Локомотив (Пловдив), на касите на „Герена“ ще се продават пропуски и за двата мача – този срещу Локомотив и този срещу ЦСКА. От понеделник, 18.02. до събота, 23.02. билети ще се продават и във феншопа на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“, чието работно време е от 10:00 до 19:14 часа.

Обръщаме Ви внимание, че всички желаещи да наблюдават двубоя трябва да носят своята лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допускани на стадиона.

Левски е домакин на ЦСКА на Националния стадион „Васил Левски“ на 24.02.2019 г. (неделя) от 13:00 часа.

Цени на пропуските за срещата:
Сектор "А" Ложи 6 и 7 - 30 лв. (за привърженици на Левски)
Сектор "А" – 15 лв. (привърженици на Левски) 
Сектор "Б" - 10 лв. (привърженици на Левски)
Сектор "В" - 15 лв. (гости)
Сектор "Г" - 10 лв. (гости)