Лудогорец скочи да брани осъдения побойник Мисиджан

Ръководството на Лудогорец и крилото на тима Върджил Мисиджан внесоха яснота по процеса срещу холандеца. От клуба са категорични, че производството още не е приключило и осъдиха някои тиражирани информации.

Ето какво пишат от Лудогорец:

"По повод тиражираните информации относно процеса срещу футболиста на ПФК Лудогорец Върджил Мисиджан напомняме, че производството все още не е приключило с влязъл в сила акт на компетентния орган. В тази връзка, всякакви интерпретации и оценки са некоректни и прибързани.

Следва да се има предвид и презумцията за невиновност, съгласно която всеки е невинен до доказване на противното с влязла в сила присъда. В този смисъл призовавамe да се изчака окончателното решение на всички инстанции по случая преди да се правят каквито и да било оценки, съждения и коментари.

Върджил Мисиджан пък направи кратък коментар по случая: "Не приемам решението на съда от вчера. Отиваме на по-висока инстанция и очакваме окончателното решение. Дотогава съм фокусиран на 100 процента с професионалните ми задължения във футбола"".