Левски каза BASTA! Некадърникът Делио Роси беше изритан

Провалилият се гръмовно в Левски треньор Делио Роси вече няма да трови нервите на половин България. Собственикът на "сините" Спас Русев обяви, че клубът се е разделил с италианеца по взаимно съгласие на страните.

Хубаво е Спас Русев да не шикалкави, а да признае, че не само Делио Роси е виновен за жалкия Левски. Време е да бие шута и на мениджъри, които мътят водата на Герена, както и на скаути, които не си вършат работата.

Иначе Русев бе лаконичен и даде да се разбере: "Разделихме се с Делио Роси по взаимно съгласие, вече не е треньор на клуба".

Днес Роси имаше дълга среща с боса на "сините", след която стана ясна раздялата. С треньора си тръгва и целия италиански треньорски щаб. Към този момент има няколко спрягани имена за поста треньор на Левски. Стойчо Стоев и Ясен Петров са сред фаворитите, не е изключено и друго име да се намеси.

Делио Роси пристигна в Левски на 4 август 2017 година. Под негово ръководство "сините" завършиха на трето място в Първа лига и играха финал за Купата на България, който бе загубен след дузпи от Славия. Тимът от "Георги Аспарухов" успя да се класира за Лига Европа, след като игра бараж с Черно море, който бе спечелен с 4:1.

Вчера пък Левски се изложи яко като отпадна от лихтенщайнския Вадуц, с което се посрами за пореден път.