Локо (Пд) с добри новини за сина на Ванко 1

Възстановяването на тримата контузени в Локомотив (Пд) - Илко Пиргов, Петър Главчев и Асен Георгиев върви по план. Припомняме, че Главчев (в средата на снимката) е син на рапъра и бивш затворник Ванко 1.

Стражът на "черно-белите" Илко Пиргов имаше скъсана предна кръстна връзка, като преди време претърпя успешна операция. В момента той се готви индивидуално под наставленията на кондиционния треньор Михайло Шейкероски. През септември Илко Пиргов ще започне да тренира наравно с останалите си съотборници.

Халфът Петър Главчев все още е с гипс на десния крак. Той получи разкъсване на връзки на глезена преди заминаването на тима за Боровец. В момента провежда леки тренировки във фитнеса, а в петък му махат гипса. Очаква се до месец Петър Главчев да започне пълноценни занимания с Локомотив.

Защитникът Асен Георгиев също имаше скъсана предна кръстна връзка. Той получи своята контузия в шампионатния сблъсък с Пирин (Благоевград) в началото на годината. Асен Георгиев ще е готов на сто процента до месец.