Кристиано Роналдо цъфна с лакирани нокти на краката

Мегазвездата на световния футбол Кристиано Роналдо прикова вниманието с една от новите си публикация в Инстаграм (където е най-следваната личност изобщо), на която позира в сауна. Mного негови последователи забелязаха, че има черни лакирани нокти на краката си. На пръв поглед смущаващо, но има основателна причина, поради която той и други топ спортисти избират да го направят.

И докато внушителната му фигура е на преден план, много фенове се чудят защо са му лакирани ноктите на краката, а Bild пише, че причината е много проста.

Много топ спортисти, като ММА бойци, също лакират ноктите си, а според източник на немския Bild, спортистите ги лакират или покриват със защитно покритие, за да предотвратят гъбичките и бактериите по ноктите.

Не за първи път Роналдо е засичан с лакирани нокти, като още през януари ММА боецът Франсис Нгану публикува снимка, на която се прегръща с Роналдо и показва лакираните нокти на португалската звезда.

38-годишният техничар – който е спечелил пет Златни топки – отбеляза 11 гола в 12 мача, откакто се присъедини към саудитския Ал-Насър в началото на годината и продължава да е сред най-коментираните звезди на планетата.