Порно звездата Диана Габровска разкри от кои отбори е - изненадата е голяма

Интервю на Стефан МАРКОВ

Името Диана Габровска нажежава страстите до червено. Първата българка, която реши да не се крие, да не увърта, а да застане доблестно пред всички и да гради кариера в порно индустрията. Със своята фамилия, поемайки неизбежните негативи, но знаейки, че в крайна сметка решението й ще изиграе положителна роля. Диана нашумя по време на миналия местен вот, когато се пробва за кметица на Момин проход. Избухналият секс-скандал тогава не й извади очите, а й изписа веждите. Сластната и надарена дама не е просто една скъпа опаковка. Напротив – тя доказа, че има акъл и „дупе“, които й дадоха увереност да опита да пробие там, където на много хубавици им се иска, но не им стиска или пък не им стига сиво вещество да се промотират. Диана Габровска изобщо не си губи времето и вече е сред звездите на голямата гръцка порно компания – Sugarbabes.tv. Компанията далновидно заложи на нашенката, а тя бързо се отблагодари. Нещо повече – сървърите й се наложи да бъдат преправяни допълнително, след като розовите видеа с Диана сринаха системата. Гледаемостта й е толкова голяма, че още след първите клипове се разбра, че на небосклона е изгряла нова звезда. В Novinite.bg сме убедени, че българката я чака светло бъдеще в индустрията с филми за възрастни, защото не се свени да заснема разнообразни сцени, нахакана е и си знае цената. Ето защо медията ни я потърси, за да разберем пикантни подробности за нея и бъдещите й творчески планове.

- Диана Габровска е име, което вече всички знаят, макар някои да не си го признават. Случва ли ти се да те спират по улиците или спирачките в консервативното ни общество работят?

- Рядко се случва, но се осмеляват вече, макар и да са много малко на фона на тези, които ме разпознават, усмихват и си шушукат че са ме видели. Смятам, че все още консервативното поведение надделява.

- Къде изкара Коледните и Новогодишни празници и как реши да заснемеш кратко стори от Рилския манастир?

- За мен това са най-любимите семейни празници и обичам да съм в уютна домашна обстановка със семейството си. Когато имаме свободно време - посещаваме различни места в България. В случая това беше Рилският манастир. Решихме да започнем годината с това зареждащо и красиво място. Послание към всички да бъдем по-добри през Новата година.

- Много хора, даже масата от тях, считат, че порното е мръсна дума. 99 процента от тях обаче гледат филми за възрастни, наслаждават им се пълноценно, а после се правят на „ощипани“ и морализаторстват...

- За голямо съжаление в нашата държава е точно така. Това може да се определи само с една дума - лицемерие. Явно предпочитат да бъдат такива, щом така са решили…ок.

- Зад гърба си вече имаш 7 заснети секс-сцени през изминалата година. Всички тръпнат в очакване да разберат през 2023-а ще добавиш ли поне още толкова, че да закръглиш на числото 20?

- Ако трябва да бъда честна - не са 7 филмите ми повече са. А и броят им продължава да расте, а колко ще станат ще си позволя да цитирам Мечо Пух “Колкото повече, толкова повече!”.

- Веднага стана ясно, че не си от актрисите, които се фокусират само в 1-2 разновидности на порното, а спокойно снимаш различни неща. Моля те, разкрий дали ще те гледаме в сцени с тъмнокожи актьори, в групови изпълнения с мъже, в семейни, в „кугър“, масажни, изневери, в сцени на открито, във фетиши с крака, садо-мазо или други подобни хитови прелести?

- Няма да изпадам в конкретика, но само мога да издам, че някои от категориите, които се съдържат в питането - вече ги имам заснети. И повярвайте ми - сцените са от горещи, по-горещи. Скоро желаещите ще могат да им се насладят.

- Има ли нещо в секса, което не би направила по време на филм, дори да ви дойде отвътре с актьора, с когото снимаш в даден момент? Само по сценарий ли се придържаш?

- Разбира се, старая да се придържам към сценария, но има и моменти на импровизация. Ако в даден момент с партньора ми почустваме, че по различен начин може да ни се получи по-хубава и по-добра сцената просто се отдаваме на усещането.

- Възрастта определяща ли е в порното и защо сред най-имиджовите продукции са тези с MILF, Мom, Stepmom и т.н.?

- Това се определя от търсенето, явно хората предпочитат тези категории, както се казва - търсенето определя предлагането.

- Ти вече даде да се разбере, че имаш високи цели и дори порно Оскарите са в полезрението ти. Наясно ли си какво трябва да се случи, колко време трябва да се доказваш, изобщо – има ли стълбичка, която се налага да изкачиш или можеш по-набързо да се озовеш на червения килим в Лас Вегас?

- Разбира се след като съм се заела сериозно с тази работа желанието и целта ми е да стигна до най-високото ниво, а стълбичката, за да стигна до та е само една - много работа. Наясно съм с това и съм готова и амбицирана до краен предел.

- В конвенционалното кино винаги се говори за връзкари, за това, че дадени актьори са некадърни, но въпреки това получават роли. Как е в „розовата индустрия“ и там ли е така?

- За огромно съжаление това се среща навсякъде в живота ни и щом там го има, най-вероятно и в порно индустрията е така. Но за щастие аз не съм попадала на такава ситуация.

- Можеш ли да загатнеш колко добре платена си в цифри и заслужава ли си и други българки или българи да поемат по твоите крачки? Какъв е договорът ти – на твърди суми или получаваш хонорари за брой филми?

- Това е конфиденциална информация и за съжаление ми е забранено да я коментирам по какъвто и да било начин. А относно това дали си заслужава - въпрос гледна точка, за мен специално е въпрос на желание и удоволствие да работиш в тази сфера.

- Как реши да се обвържеш точно с гръцката агенция Sugarbabes.tv? Имаше ли предложения и от други компании?

- Съдба, така е трябвало да се случат нещата. Иначе съм имала и от други продукции предложения, няма как да го крия. Мога да разкрия, че преди броени дни имах предложение от компания, базирана в Лас Вегас, но всяко нещо с времето си...

- Получавала ли си оргазъм по време на снимки и имаш ли вече актьор, с когото ти се иска да снимаш втори път?

- Да получавала съм и имам някои актьори, които ми допадат повече от други. И съответно работата с тях е по-приятна.

- Знае се, че се впускаш в дебрите на порното с благословията и одобрението на своя мъж. Той има ли амбиции също да влезе в тази сфера или засега се задоволява да е до теб и да те подкрепя всячески?

- Амбиции е силно казано, но ако реши някой ден ще го направи.

- Вижда се, че си активна и в социалните мрежи, където поддържаш профили във Фейсбук и Инстаграм. Интересното е, че в публикациите си залагаш не на чисто сексуални или пиперливи теми, а загатваш за дълбока душевност...

- Обичам когато публикувам нещо, то да изразява мое моментно състояние, настроение, емоция, а не просто, ей така, защото трябва да има нещо публикувано.

- Бомбардират ли те твои фенове във Фейса и Инстаграм и какво най-често ти пишат?

- Ооо, да! От най-различно естество са съобщенията - от най-просташки до изключително възпитани поздравления! Култовото ми съобщение е “Яко цепиш. Колко е кубик метровки нацепени?".

- Имаш издадена книга – Аз, Грешницата“. Търсена ли е тя и планираш ли да издадеш нова – с преживяванията си извън секс сцените, например?

- Интересен въпрос! Смятам, определено, да имам следваща книга, а може и нещо по-различно. Кой знае...

- Имаш и свой OnlyFans, където срещу еднократно плащане или абонамент феновете ти могат да те виждат гола и в предизвикателни пози. Какво друго крие страницата ти там?

- Да https://onlyfans.com/dianagabrovska . Еротика и интересни кадри, които само там могат да се видят. Те са пряко свързани с моята работа, а и не само.

- За финал – кажи каква марка кола караш, кое е любимото ти ястие, местенце в България, къде обичаш да почиваш, любим футболен клуб?

- Mini and cute - като мен. Любимо ястие - не мога да кажа нещо конкретно, но определено средиземноморската кухня ми е фаворит. Мястото за почивка зависи от настроението - някой път може да е луксозен хотел, друг път на палатка на някое диво закътано място, много е относително. Относно футбола - синовете ми тренират и у нас този спорт е на почит. Големият е в Славия, която всички знаем колко голяма люпилня на таланти е и съм именно за "белите" от Овча Купел. Малкият е сред най-обещаващите таланти на първокласната столичната школа V@R Academy и се развива отлично. Що се отнася до чужбина - фенка съм на Барселона.

Позоваването на първоизточника на интервюто - Novinite.bg и автора, е задължително. Нарушителите ще бъдат преследвани по установения от закона ред!